Afsprakenagenda AFSPRAKEN AGENDA

Privacybeleid verwerker

Doel van deze tekst

Met deze tekst willen we:

Wie is de verantwoordelijke voor de verwerking van deze agenda?

Elke agenda wordt beheerd door de eigenaar ervan. Dat is de persoon, dienst, praktijk of bedrijf die jou doorstuurde. De eigenaar van de agenda is de verwerkingsverantwoordelijke voor de persoonsgegevens die je ingeeft in de agenda.

Stanfield Ducan comm.v. is de beheerder van Afsprakenagenda.be. En daarnaast ook de verwerker van jouw persoonsgegevens. Dit wil zeggen dat wij bepaalde plichten hebben ten aanzien van jou, degene die gebruik maakt van een online agenda met als doel een afspraak vast te leggen. We verwerken persoonsgegevens overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We voorzien voor de verwerkingsverantwoordelijke voorkeuren om te kiezen welke gegevens verwerkt worden en hoe lang deze bewaard blijven.

Met wie, waarom en op welke manier delen we gegevens?

Voor het functioneren van Afsprakenagenda.be kunnen jouw persoonsgegevens ook bewaard worden door deze onderaannemers:

Deze bedrijven vallen onder dezelfde (Europese) wetgeving en/of hebben een specifiek DPA in hun contract (data protection addendum).

Backups (die jouw persoonsgegevens bevatten) worden 1 jaar bewaard.

Ons cookiebeleid

Afsprakenagenda.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om twee redenen:

De cookies die we gebruiken voor de analytische doeleinden zijn third party cookies. Dit wil zeggen dat de informatie die ze verzamelen terechtkomt op servers van derden. Deze worden zo ingesteld dat ze geen persoonsgegevens (geen IP-adres) verwerken.