Afsprakenagenda AFSPRAKEN AGENDA

Copyright

© Afsprakenagenda.be. Alle rechten voorbehouden.

Alle copyright en andere intellectuele eigendomsrechten in alle tekst, afbeeldingen, geluid, trademarks, logo en andere materialen op deze website zijn eigendom van Afsprakenagenda.be tenzij anders vermeld.

U hebt toestemming om deze site te doorbladeren en om delen te reproduceren via drukwerk, opslag op harde schijf en via distributie naar anderen, in elke situatie, voor niet-commerciƫle-, informatieve- en persoonlijke doeleinden. Reproductie van deze site mag nooit verkocht worden of voor commerciƫel winsten gebruikt worden. Het mag ook niet gewijzigd of in eender welk ander werk, publicatie of website geintegreerd worden, zij het in hard copy of electronisch formaat, inclusief toevoeging aan eender welke andere site.

De informatie op deze site is met goed vertrouwen toegevoegd maar kan schrijffouten bevatten. We dragen geen verantwoordelijkheid hierover, maar we vragen alle gebruikers om feedback hierover of eender welke andere veronderstelde fouten te versturen naar info@afsprakenagenda.be. We behouden het recht om wijzigingen en verbeteringen aan brengen in deze site wanneer we dat nodig vinden en zonder voorafgaandelijke waarschuwing.